E-Flux

Een onafhankelijk platform voor jouw merk laadpaal

Beheer met het E-Flux eMobility platform alle laadpalen en laadpassen van je bedrijf vanuit één online omgeving. Doordat E-Flux onafhankelijk is, kan je verschillende merken laadpalen combineren en deze toch beheren vanuit één platform. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen zonder vast te zitten aan een merk.

(+) Beheer laadpalen op kantoor en bij medewerkers thuis.

(+) Automatische verrekening en vergoeding van laadsessies.

(+) Stel zelf laadtarieven in voor medewerkers en bezoekers.

(+) Reken altijd op uitstekende 24/7 helpdesk support.

Tarieven:

  • AC laadpaal: €4,00 excl. btw p/m – €12,36 excl. btw aansluitkosten per laadpaal
  • DC laadpaal €9,50 excl. btw p/m – €20,62 excl. btw aansluitkosten per laadpaal

Onafhankelijk platform

Koppel je eigen laadpaal thuis aan werk

Laadpalen van verschillende merken kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan E-Flux. Bekijk hier welke merken er momenteel gekoppeld kunnen worden. In de toekomst komen hier steeds meer laadpaal merken bij. Zo kun jij als werkgever laadpaal merk X op kantoor plaatsen en de werknemer die thuis een laadpaal heeft kan merk Y gebruiken. Het handige is dat al deze merken beheerd worden vanuit één platform zodat er gemakkelijk onderling verrekend kan tussen werknemer en werkgever.

Overige voordelen

Naast automatisch verrekenen kan je als laadpaal beheerder zelf de tarieven instellen, krijg je inzicht in de laadsessies, nodig je gemakkelijk nieuwe werknemers uit en kan je altijd rekenen op 24/7 helpdesk support. Alles gaat automatisch en dus vrijwel geen papierwerk meer. Verder blijf je door onze onafhankelijkheid altijd flexibel en zit je nooit vast aan één laadpaalmerk. Dat is de kracht van E-Flux.

Wat kan je met het eMobility platform

Met E-Flux worden alle laadsessies eenvoudig bijgehouden en automatisch verrekend tussen de werkgever, werknemer of bezoekers. Declaraties voor thuisladen worden door E-Flux op maandbasis automatisch uitgekeerd aan de werknemer. Iedere maand ontvang je een factuur met de abonnementskosten en een ‘self-billing’ factuur met de vergoeding voor de bezoekers die hebben geladen op kantoor.

E-Flux laadpas

Zorgeloos onderweg laden? Bekijk de voorwaarde van de E-Flux laadpas hier. Met deze laadpas kun je op meer dan 200.000+ laadpunten laden in Europa. Klik hier voor meer informatie. 

© Copyright - Laadpaal360