Wallbox is een slim laadbedrijf met een missie om de wereld te bevrijden van fossiele brandstoffen. Om over te stappen naar een wereld die wordt aangedreven door duurzame energie moet vervoer elektrisch zijn. Door het ontwikkelen van state-of-the-art laadoplossingen voor elektrische voertuigen voor huizen, bedrijven en steden, bewijzen we efficiëntere en duurzamere manieren om energie te gebruiken en te delen.

Wat Wallbox doet

Wallbox’ laadoplossingen voor elektrische auto’s voor huizen, bedrijven en steden brengen het EV laden naar een hoger niveau. Wallbox is koploper op het gebied van technologie, constante innovatie en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Hun doel is om de EV-laadervaring net zo eenvoudig te maken als het laden van een smartphone. Daarom focussen we op hardware- en softwareoplossingen die het opladen van een elektrische auto beter en slimmer maken.

Door het openen van trajecten voor data verbindingen, maakt slim opladen communicatie mogelijk tussen de auto,de elektriciteitsmaatschappij en de laad exploitanten. Wallbox geeft klanten de controle over hun laadproces waardoor ze toegang krijgen tot de energie en het kunnen gebruiken en delen zoals ze dat zelf willen.

Wallbox gelooft in

Excellentie
Alles dat Wallbox creëert is zorgvuldig gemaakt. Wallbox gelooft in de combinatie van perfect uitgevoerde techniek en ongelooflijk gedetailleerd ontwerp.

Innovatie
De visionaire aanpak van Wallbox leidt   bij alles wat ze doen. Ze zijn hier om nieuwe manieren te creëren om energie te gebruiken. Te beginnen met het ontwikkelen van opladers die een echt verschil zullen maken voor consumenten en nieuwe normen zullen stellen voor de hele industrie.

Doel
Wallbox is overtuigd dat e-mobiliteit de toekomst is. Het zal ons helpen om over te stappen naar een wereld die wordt aangedreven door schone energie en de uitdagingen van de klimaatveranderingen te overwinnen.

Conclusie

Dit type laadstation is geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De prijs / kwaliteit verhouding scoort hoog samen met een subliem design. Perfect geïnstalleerd in combinatie met onze montage dienst.

Mail ons

Meer info over dit type laadstation?

Laat hiernaast een bericht achter met uw vraag of opmerking en wij zorgen voor een zo snel mogelijke reactie.

myWallbox

Our chargers are powered by the myWallbox app

Connect and control your charger from anywhere via the myWallbox app.
Manage charging and monitor the charge status
Set and change charging schedules to benefit from off-peak energy rates
Remote locking and unlocking
Real-time charging statistics
Real-time notifications

© Copyright - Laadpaal360