Prijzen inclusief BTW!

Montage door Experts

Levert EVHUB / EVBox

Zo snel mogelijk geleverd

Gratis bij u bezorgd!

ZAKELIJK

LAADKABELS

laadpaal montage

MONTAGE

ADVIES

Advies van een van onze experts nodig?

Wij werken alleen met experts op gebied van Laadpaal montage. Heeft u een vraag? Start een chat, bel of stuur een bericht en onze experts helpen u graag!

Waarom u voor Laadpaal360 kiest

Experts in Laadpalen, laadpaal montage en elektra.

Bij Laadpaal360 werken wij alleen met experts op het gebied van laadpalen, laadpaal montage en elektra. Daarom geven wij u het beste persoonlijke advies op maat.

Uw Laadpaal met de laagste prijsgarantie bij Laadpaal360

Laadpaal360 heeft goede afspraken met de leveranciers van laadpalen. Daarom bieden wij onze laadpalen aan met de laagste prijsgarantie!

Uw Laadpaal montage zo snel mogelijk geregeld

Laadpaal installatie door een van onze experts? Binnen 24 uur na het bestellen van een Laadpaal met montage of montage maken wij met u een afspraak om de laadpaal te monteren.

 • Laadpaal nodig? Vraag advies aan onze experts!

  Heeft u vragen rondom de aanschaf van uw Laadpaal? Neem contact op met onze experts en wij helpen u graag verder!

  Begin een chat055 203 24 94

Welke Laadpaal heb ik nodig?

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Welke laadpaal past het beste bij uw elektrische auto?

Neem contact op voor persoonlijk advies

 • Laagste prijsgarantie
 • Persoonlijk advies
 • Experts met kennis van zaken
 • Levering in Nederland en België
 • Gratis levering in Nederland!
 • Montage door Experts
 • Leverancier van EVHUB en EVBox

Oplaadpaal voor bij u thuis of op het bedrijf

U gaat een laadpaal aanschaffen omdat u elektrisch gaat rijden. Het is voordelig om thuis of op het werk een laadpaal te plaatsen. Laadpaal360 heeft een divers aanbod aan laadpalen. In principe zijn alle laadpalen die laadpaal360 aanbiedt geschikt voor alle automerken. Wel moet u goed opletten of de laadpaal de minimale oplaad capaciteit van uw elektrische auto haalt. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u altijd contact opnemen met een van onze experts.

Wanneer je elektrisch gaat rijden dan is het het voordeligst om een eigen laadpaal aan te schaffen.

Laadpaal, laadstation en laadkabel. Bent u al klaar voor elektrisch rijden?

Laadpalen, laadstations en laadkabels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Niet elk type elektrische auto kan opgeladen worden met een willekeurige laadkabel. Wij van Laadpaal360 helpen het u gemakkelijk maken. Wij geven gratis advies op maat. Regelt u uw zaken liever zelf? Dan leggen wij hieronder enkele zaken omtrent laadpalen, laadstations en laadkabels uit zodat u met goed advies een keuze kan maken.

De juiste Laadpaal

Bij het kiezen van een laadstation is het vooral belangrijk op te letten welk aansluit vermogen u kiest. De laadpaal moet minimaal het doplaadvermogen van uw elektrische auto aan kunnen. Het aansluit vermogen kunt u vinden in de handleiding van uw elektrische auto.

Het kan zijn dat uw groepenkast een aansluiting heeft waardoor uw laadpaal niet de maximale oplaad snelheid kan behalen. In dit geval is het mogelijk om de aansluiting in uw woning te vergroten. Dit betekend wel vaak dat het vastrecht aanzienlijk verhoogt wordt en u al snel meer dan 50 euro per maand extra betaald. Let dus bij het aanschaffen van een laadpaal goed op welke aansluiting u thuis heeft. Heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

De Laadpaal is met een laadkabel verbonden met uw elektrische auto. Bij het aanschaffen van een laadpaal kijk je of het aansluit vermogen voldoende is voor uw elektrische auto. Niet elk type elektrische auto kan worden opgeladen met dezelfde laadkabel. Het is belangrijk om de goede laadkabel te bestellen. Wij geven u graag advies zodat u de juiste laadkabel besteld!

Type 1, type 2 en type 3 stekker.

Een laadpaal is er met verschillende type stekkers, type 1, type 2 en type 3. Het type stekker geeft de stekkeraansluiting aan die op bepaalde elektrische auto’s past. Hieronder volgt een beschrijving van de types

 • Type 1: Dit is de vrouwelijk aansluiting, deze aansluiting gaat vaak in de elektrische auto
 • Type 2: Dit is de mannelijke aansluiting, deze aansluiting gaat vaak in de laadpaal en elektrische auto’s met meer doplaadvermogen.
 • Type 3: laadsteker type 3 wordt gebruikt in delen van Frankrijk en Italie.

Laadpaal met mode 2 en mode 3.

Naast het type stekker heeft een laadpaal ook een ‘mode’. Deze modes zijn onder te verdelen in mode 2 en mode 3. Het is belangrijk dat u een laadpaal heeft met de juiste “mode”. Bij mode 2 wordt de auto opgeladen via een stroombegrenzer met een Schuko stekker. Bij mode 3 wordt de auto opgeladen nadat tussen de auto en lader is afgestemd hoeveel stroom er door de kabel gaat. Ook wordt de kabel vergrendeld.

Welk type stekker voor mijn elektrische auto?

Per elektrische auto verschilt het welk type stekker u nodig heeft bij het opladen bij uw laadstation. Wij helpen u graag met persoonlijk advies. Wilt u meer weten over type stekkers, mode en welke laadkabel en laadstation geschikt is voor uw elektrische auto? Neem dan contact op via hier of start een chat met een van onze medewerkers.

Hoe lang duurt het opladen van mijn elektrische auto?

Hoe lang het opladen van uw elektrische auto duurt is afhankelijk van het soort elektrische auto en bijbehorende accu. Om een globale tijds indicatie te geven vindt u hieronder een aantal situaties van verschillende manieren voor opladen.

 • Thuis opladen met 220 Volt aansluiting: 8 uur
 • Een openbaar oplaadpunt: 2 uur
 • Een snellaadpaal: Binnen 30 minuten.

Wat zijn de verschillen tussen 1 en 3 fase? Lees het hier!

© Copyright - Laadpaal360